Implanttipaiva

Tervetuloa kuulemaan kahvin sekä pienen tarjoilun äärellä juuri Sinulle parhaimmat ratkaisut hymyn palauttamiseksi. Päivä järjestetään 13.6.2018 klo. 14.00 alkaen vastaanotollamme Ruoholahdessa, Porkkalankatu 7A 00180 Helsinki. Mukana ovat hammaslääkärimme Erkki ja Sakari Ebeling sekä implanttivalmistaja Straumannin edustaja. 

  
Implanttihoitoarvioissa 

Tarkastellaan vaihtoehtoja hymystä puuttuvan hampaan korvaamiseksi. Kiitos uusimman teknologian, voimme tarjota nykyaikaisia sekä helppoja ratkaisuja ja kuvantaminen tapahtuukin uusimmalla 3D- teknologialla. Kivuttomasti ja helposti! Katso lisää alla olevalta videolta.

ERIKOISETUSI: Hammasimplantti 1990,00€ (norm. 2600€) 

shutterstock_261608963
shutterstock_734154151
 
ESTEETTISEN HAMMASHOIDON ARVIOISSA

Suunnittelemme juuri Sinun toiveidesi mukaisen hymyn sekä ammattilaisen näkemyksen avulla varmistamme, että tulos on laadukas sekä pysyvä. Hoitoarvioissa mietitään myös erilaisia vaihtoehtoja aina puhdistuksista laminaattien laittoon ja oikomishoitoihin. Katso lisää alla olevalta videolta.

ERIKOISETUSI: Hammaslaminaatti/kruunu 550,00€ (norm. 650€)

Mahdollisesti tarvittavat luusiirteet implantoinnissa nostavat alkuperäistä hintaa. Mikäli asiakas haluaa vastaanotollamme otetut 3D röntgenkuvat mukaansa, tulee asiakkaan maksaa niistä listahinta. Jos hoito suoritetaan Ebeling Hammaslääkäreillä, ovat kuvat maksuttomia.

Meidän kauttamme on myös mahdollista jakaa kulut useampaan erään sekä saada jopa 3 kuukautta korotonta maksuaikaa, avaamalla Ebeling Hammaslääkärit-tilin (Resursbank),

Ajanvaraukset numerosta 010 323 3963 tai sähköpostitse toimisto@ehammas.fi
ILMOITAUDU PIAN, SILLÄ TAPAHTUMAAN ON AIKAA ENÄÄ JÄLJELLÄ:
Päivää
Tuntia
Minuttia
Sekunttia

ilmoittaudu mukaan

13.6.2018 tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden huokeisiin tarjouksiin

keskustele ja opi

Keskustele lääkäreiden kanssa esteettisestä hammashoidosta tai hammasimplanteista

pitkäaikainen ratkaisu

Tutkimme suusi ja teemme suunnitelman sinulle implantin asentamisen suhteen

Hymy takaisin

Mikäli varaat ajan 13.6.2018 mennessä saat hymysi takaisin huokeaan hintaan

mikä on hammasimplantti?

mitä on oikomishoito?