Palvelut ja hinnat

palvelut

Perushammashoitopalvelut

Säännöllinen hammastarkastus oikein toteutettu kotihoito ovat suun terveyden perusta. Varmistumme suun ja hampaiden terveydestä ja huomaamme reiänalut, tulehdukset ja muut hoitoa vaativat asiat hyvissä ajoin.

Esimerkiksi juuren tulehdukset voivat oireettominakin aiheuttaa vaaran yleisterveydelle. Ne ovat usein havaittavissa vain röntgenkuvasta, joten röntgenkuvien ottaminen on säännöllisen väliajoin suositeltavaa. Käytössämme on viimeisin kuvausteknologia, kuten optg ja 3D-röntgenlaite, jotka mahdollistavat tarkat diagnoosit. Suosittelemme tarkastusta hammaslääkärin määräämin väliajoin, joka on yleensä 1-2 vuotta, sekä kaikkien isompien toimenpiteiden kuten oikomishoidon alkajaisiksi. Hammastarkastuksessa käymällä voit myös saada lähetteen esim. hammaskiven poistoon suuhygienistille. Lähetteellä saat hammaskiven poistosta tai muusta toimenpiteestä Kela-korvauksen.

Kesto: 30 min. Varaa aika hammaslääkärille.

Hinta: 48,5 eur omavastuu, koko leuan röntgenkuvan kanssa 119,5 eur. Ei toimisto- tai lisämaksuja.

 

Hammaskivi on kivettynyttä plakkia, joka altistaa ieatulehduksille ja hampaan kiinnityskudossairauden eli parodontiitin puhkeamiselle. Poistamme kaiken hammaskiven ja samalla hampaiden värjäymiä. Jos haluat tehoiskun värjäymille, voit yhdistää hammaskiven puhdistukseen myös soodapuhdistuksen. Jos hammaskiveä ei ole paljon, se saatetaan ehtiä tekemään samalla käynnillä.

Kesto: 60 min. Varaa aika suuhygienistille.

Hinta: 111 eur omavastuu; soodapuhdistus samassa yhteydessä +15 euroa. Ei toimisto- tai lisämaksuja.

Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti hampaiden värjäymät. Huomaathan, että hampaissa ei saa olla hammaskiveä. Soodapuhdistus on siksi kätevä tehdä hammaskiven poiston yhteydessä.

Kesto: 30 min. Varaa aika suuhygienistille.

Hinta: 55 eur – ei toimisto- tai  lisämaksuja

Jos hampaassa on hammasluuhun asti edennyt vaurio, se täytyy paikata. Paikalla voidaan korjata myös kulumia tai lohkeamia. Paikka tehdään yhdistelmämuovista, keramiasta tai tarvittaessa amalgaamista.

Kesto: 30 min. Varaa aika hammaslääkärille.

Hinta: muovi- ja amalgaamipaikalla: yhden pinnan paikkaus 64 eur, kahden pinnan paikkaus 113 eur, kolmen pinnan paikkaus 131 eur ja neljän pinnan täyte 157 eur. Ei toimisto- tai lisämaksuja. Hinnat ovat omavastuuhintoja.

 

Hammas poistetaan, jos reikiintyminen tai kiinnityskudoksen tulehdus on edennyt pitkälle. Syynä voi olla myös viisaudenhampaan jääminen osittain tai kokonaan puhkeamatta tai oikomishoito. Tavallisesti hampaanpoisto tehdään paikallispuudutuksessa. Hoidamme myös vaativia hampaanpoistoja.

Kesto: 30 min.

Hinta: 89 – 145 eur (omavastuu) – ei toimisto- tai  lisämaksuja

Hammas tai sen juuri poistetaan leikkaamalla, jos se on leukaluun sisällä tai limakalvon alla niin, ettei sitä voi poistaa tavanomaisesti. Meillä on laaja kokemus suun ja leukojen alueen kirurgiasta. Lue lisää. 

Varaa ensin 30 min. tarkastusaika hammaslääkärille.

Hinta: 258-368 eur (omavastuu) – ei toimisto- tai  lisämaksuja

Leikkauksiin konsultaation tai lähetteen kautta. Tilanne on arvioitava röntgenkuvasta, ennen kuin leikkausta voi suunnitella. Varaa aikasi 15 min konsultaatioon Sakarille, Erkille tai Mikolle.

Juurihoitoa tarvitaan, kun hammasydin on tulehtunut. Tämä johtuu yleensä hoitamatta jääneestä reiästä hampaassa. Tulehtunut kudos poistetaan mekaanisesti, juurikanavat desinfioidaan ja hoidetaan paikallisella lääkeaineella. Lopuksi hoidettu juurikanavaontelo täytetään ja hammas paikataan tai kruunutetaan. 

Kesto: vaatii yleensä usean hoitokäynnin. Varaa juurihoidon aloitusaika 60 min.

Hinta: 230 eur – 497 eur (omavastuu) riippuen hampaasta ja tarvittavista lääkkeistä. Ei toimisto- eikä lisämaksuja. 

Jos päätä särkee, niska- ja leukalihakset tuntuvat aamuisin kireiltä tai hampaat ovat kuluneet, voi syynä olla hampaiden narskuttelu. Purentakiskohoito auttaa purentalihaksia rentoutumaan ja suojaa hampaita narskuttelun aiheuttamalta kulumiselta. Hoito sisältää kaiken: ensimmäisen käynnin, jolla otetaan hampaista muotit, purentakiskon tekemisen mittojen mukaan, sovituksen ja opastuksen.

Kesto: 30 min. (ensimmäinen käynti)

Hinta: 363 eur (omavastuu) sisältäen kaiken – ei toimisto- tai  lisämaksuja

Vinkki: Jos olet miettinyt hampaiden valkaisua, purentakiskoa varten otettavien muottien perusteella on edullista tilata räätälöidyt valkaisulusikat. Niiden avulla kaunis valkaisutulos onnistuu myös kotona.  Hinta 150 eur (norm. 250 eur). Mainitse toiveesta vastaanotolle tullessasi.

Esteettinen hammashoito

Kotivalkaisua varten hampaista otetaan jäljennökset, joiden mukaan hammaslaboratoriossamme valmistetaan yksilölliset valkaisulusikat.

Toivotusta vaaleusasteesta riippuen valkaisulusikoilla vaalentaminen kestää yleensä noin 1-2 viikkoa. Kotona käytettävä aine on miedompaa kuin vastaanottovalkaisussa käytetty ja valkaisee siksi hitaammin. Samoja lusikoita voidaan käyttää useita vuosia. Huom! Jos sinulle tehdään on purentakiskot, voidaan samaa hammasmallia käyttää valkaisulusikoiden tekemiseen.

Valkaisuhoidon lopputulosta voidaan ylläpitää valkaisevalla hammastahnalla. Vastaanotollamme on myynnissä Opalescencen valkaisevaa hammastahnaa. Valkaisua ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kesto: 30 min. (ensimmäinen käynti, jolla otetaan muotit)

Hinta: 250 eur – ei toimisto- tai lisämaksuja

Laminaatit ovat hampaan ulkopinnalle posliinista valmistettuja kuoria, jotka kiinnitetään paikalleen muovisementillä. Niitä valmistetaan yleisimmin etuhampaisiin ja kulmahampaisiin. Laminaateilla korjataan hampaan väriä ja muotoa. Myös tummunut tai rikkoontunut nastahampaan pinta voidaan korjata laminaatilla. Laminaatit tuntuvat kuin omilta hampailta ja väri niissä pysyy muuttumattomana.

Kruunu on laminaatti, joka peittää hampaan kaikki pinnat. Kruunu valmistetaan posliinista ja voidaan tehdä paremman purentakestävyyden vuoksi laminaattia taaemmaksi hammaskaaressa. Pystymme nykyaikaisella Cerec-laitteistollamme valmistamaan keraamiset kruunut ja laminaatit 3D-tekniikalla valmiiksi saman käyntikerran aikana. Säästät aikaa ja rahaa.

Hoito aloitetaan aina konsultaatiokäynnillä, jossa keskustellaan toiveistasi ja mahdollisesti otetaan jo ensimmäisellä kerralla hampaista alkumallit. Suunnittelemme aina laminaatit yhteistyössä hammasteknikkomme kanssa, jotta lopputulos on luonnollisen kaunis.

Varaa aika laminaattien tai kruunujen konsultaatiokäynnille.

Kesto: 30 min. (Sakarille, Erkille, Laurille tai Petterille)

Hinta: 50 eur (hyvitetään hoidon hinnasta). Yksi hammas maksaa 650-950 eur.

Suorat valkoiset hampaat järkevässä ajassa ilman poraamista tai puudutuspiikkejä? Se onnistuu. Uudet oikomismenetelmämme mahdollistavat nopeamman ja mukavamman oikomisen kuin koskaan aikaisemmin. Käytössämme on kolme nykyaikaista menetelmää: huomaamattomiin kalvoihin perustuva Invisalign-hoito, hampaanvärisiin ohuisiin “rautoihin” perustuva ClearSmile sekä etuhampaiden nopeaan oikomiseen suunniteltu Inman Aligner -menetelmä.

Varaa aika maksuttomaan oikomiskonsultaatioon hammaslääkäri Petteri Viljakaiselle.

Kesto: 30 min.

Hinta: ilmainen

Konsultaation voi toteuttaa myös Facetimen tai Skypen kautta. Varaa aika toimistostamme p: 010 323 3963.  Konsultaation avulla saadaan alustava arvio tilanteesta pitkänkin välimatkan päästä ja hoitojaksot voidaan suunnitella aikataulujesi mukaan.

Lue lisää esteettisestä oikomishoidosta.

Esteettisen oikomishoidon hinnasto. 

Lue tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksia Hymygalleriasta.

 

Iensairausten hoito ja hammaskirurgia

Ebeling Hammaslääkäreillä on erikoisosaamista myös iensairausten hoidossa sekä kirurgisissa toimenpiteissä. Lue alta lisää ja ota yhteyttä vastaanottoomme, niin varataan hoitotarpeitasi vastaava aika erikoistuneelle ammattilaiselle. Meillä olet hyvissä käsissä!

Hoito alkaa 15 min. konsultaatiolla tai hammastarkastuksella.